май 06, 2024

Ето я Надежда Вишева от „Ергенът” преди тунинга (Блондинката си коригирала носа, устата и овала на лицето –Снимки)

Преди блондинката приличала на грозно пате, но след корекциите добила по-естетически вид

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-nadezhda-visheva-ot-ergenat-predi-tuninga-blondinkata-si-korigirala-nosa-ustata-i-ovala-na-liceto-snimki/219628 Kliuki.net
Ето я Надежда Вишева от „Ергенът” преди тунинга (Блондинката си коригирала носа, устата и овала на лицето –Снимки)

Надежда Вишева, която от началото на романтичното шоу се спряга за едната от двете финалистки успели да докоснат сърцето на ергена е художничка по професия и е майка на син на девет години. Дамата, която не е в първа младост преди време се е подложила на куп корекции и преживяла значителна метаморфоза.

Приятелите я  наричат Нани, която се е подложила на разкрасителни процедури, за да подобри вида си. На снимките от сватбата си мадамата изглежда доста по-различна, отколкото сега след тунинга.

Според слуховете всичките й корекции били платени от бившия й съпруг, който  се погрижил за външния й вид след сватбата.

На очи най-се набива корекцията на носа на Нани, който според специалисти е променян поне два пъти. Докато се достигне до желания от нея ефект и да стане миниатюрен и чаровен.

Слага си и филъри не само в устните, а и в овала на лицето си, който към момента е видимо различен от преди. Сложила си е силикон в бюста, пипнала е и усмивката си.  И така докато се получи мечтаната от нея естетика.

Източник:Лупа.бг