април 30, 2024

Ето я Нани от „Ергенът” на фото и от преди сватбата (Вижте я като смугла брюнетка – Снимка)

Снимка на Надежда от преди сватбата разбуни духовете в социалната мрежа

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-nani-ot-ergenat-na-foto-i-ot-predi-svatbata-vizhte-ya-kato-smugla-bryunetka-snimka/220956 Kliuki.net
Ето я Нани от „Ергенът” на фото и от преди сватбата (Вижте я като смугла брюнетка – Снимка)

Тази брюнетка от преди 15 години ли е Надежда Вишева от „Ергенът”, питат се феновете на романтичното шоу. Които видяха старата й снима. На която Нани е напълно неузнаваема.

На архивното фото Нани е съвсем натурална – с черна като въглен коса, носа й е несъвършен и няма и след от филъри.Това фото попадна в редакцията на известен светски сайт, който се сдобил с кадъра благодарение на свой анонимен източник. Близък до Вишева.

Скоро видяхме и други снимки на Нани от преди сватбата й с гърка.  Тогава се разбра на какви корекции се е подлагала. Но можем да кажем че тогава поне е запазила вида си на блондинка и не е толкова неузнаваема. Все едно е съвсем друга жена  и това е неоспорим факт.

Преди да се омъжи и роди сина си Косьо дамата е била с доста крив нос и катранени вежди, а не като сега да прилича на „натурална блондинка”.

Чудим се защо й е било нужно на Нани да претърпи такава сериозна трансформация  на  външния си вид и дали по се харесва сега след  корекциите.