September 08, 2024

Ето я новата мистериозна половинка на Алек Младенов (Казва се Царина Рускова и е на 37 - Снимки)

Двамата с блондинката са двойка от няколко месеца

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-novata-misteriozna-polovinka-na-alek-mladenov-kazva-se-carina-ruskova-i-e-na-37-snimki/226572 Kliuki.net
Ето я новата мистериозна  половинка на Алек Младенов (Казва се Царина Рускова и е на 37 - Снимки)

Тайната е разкрита. След като ергенът-беглец се появи публично с актуалното си гадже се разбра и самоличността на блондинката до него. Да, тя неговата актуална половинка, двамата са интимни от известно време, но както Алек твърди се събрали след края на романтичното шоу. Ако можем да му вярваме на бизнесмена.

Както се твърдеше преди въпросната Царина наистина е адвокат и е доста по-голяма от любимия си. Който се представяше за 28 или 29 годишен. Не, че натякваме, че мадамата е по-голяма от Алек. Но нали поради тая причина заряза двете финалистки. Които не се различават от Царина.

Адвокатката изглежда свястна жена, без пластични корекцции

Даже новата му любима може да се каже, че им отстъпва по красота, но не и по възраст. Малко по голяма е от обиграната  Магдалена Томова и от разведената Надежда Вишева.Която има и дете.

Според слуховете влюбените се запознали на автомобилно събитие.  И двамата са почитатели на екстремните скорости. Има и още едно съвпадение между тях -  не обичат да гледат телевизия. А влюбеният Алек твърди, че  двамата са почитатели на разходките из природата и задграничните пътешествия. Но какво ще каже мама Ксения за новата приятелка на сина си, или все още не е научила коя е новата му тръпка.

Източник: dama.bg