September 08, 2024

Ето я прословутата вила на Маги Халваджиян на Малдивите (Не е голяма, но е истинско райско кътче – Снимки)

Имотът не е огромен, но впечатлява с природната си красота и всичките си екстри

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-proslovutata-vila-na-magi-halvadzhiyan-na-maldivite-ne-e-golyama-no-e-istinsko-raysko-katche-snimki/227245 Kliuki.net
Ето я прословутата вила на Маги Халваджиян на Малдивите (Не е голяма, но е истинско райско кътче – Снимки)

В медийното пространство отдавна се разпространяват какви ли не слухове и легенди за имота на семейство Халваджиян на Малдивите. Подхранване от шегите на Митко Рачков, който не спира да се бъзика в ефир с вилата на Маги.

Преди известно време в мрежата се появиха ексклузивни кадри от прочутия имот и повярвайте, наистина прилича на кътче от Рая.

Според слуховете топ продуцентът се изръсил с 2 млн лева, са да се сдобие с този лукс и красота. Имотът се намира на Нияма, остров на Малдивите.

До острова може да достигнете единствено с нает хидроплан от главния град Мале.

Не голямата къща има изграден собствен басейн, 2 отделни спални помещения и е снабдена с всичките лукс екстри, каквито всеки един заможен собственик може да си позволи.

През последните няколко години обаче маститият продуцент и половинката му Кремена Халваджиян не често се усамотяват на Малдивите. Известен факт е, че стилистката развила фобия от летене със самолет и избягват да пътуват с летателна машина.

Но пък за сметка на старите Халваджиян семейството на Бебо е чест гост на райското къче на Малдивите. Където почива заедно с жена си и с Еди и малката Кай.

Източник: plovdiv24.bg