май 07, 2024

Ето я психоложката от Кюстендил преди да влезе в „Ергенът” (Хриси Манова била с 20 кг по-дебела –Шок Снимка)

Скандалната психоложка лъсна на фото, вижте какво яко и дебело парче е била

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-psiholozhkata-ot-kyustendil-predi-da-vleze-v-ergenat-hrisi-manova-bila-s-20-kg-po-debela-shok-snimka/218933 Kliuki.net
Ето я психоложката от Кюстендил преди да влезе в „Ергенът” (Хриси Манова  била с 20 кг по-дебела –Шок Снимка)

Скандалната Христиана от Кюстендил се пусна на фото и показа как е изглеждала преди да влезе в романтичното шоу. От снимката, която тя сама публикува с личния си профил в Инстагарам момата е била с огромно свръх тегло. Срещу надебеляването с водила дълга и неравна битка. Но накрая успяла да свали най-малко 20 кила.

Подобно на други дебели жени тя споделя в профила си, че имала здравословни проблеми с хранително разстройство, но благодарение на упорития си характер и не по-малко глад успяла да се пребори с излишното тегло. Като обеща да пусне видео, в което да разкаже проблемите си.

Зрителите на „Ергенът, които не са съжалителни веднага я захапаха, че и сега не е никаква фиданка. Имаш увиснало кормче, целулит  по бедрата … Преди да започнеш да даваш съвети се постарай още повече да поработиш върху тялото си!”

Онези, които са я гледали в първия епизод на „Ергенът” няма да забравят как психоложката се напи до безпаметност на първия коктейл. И наговори  куп  глупости на останалите момичета. Стигна е до там, че от екипа на шоуто трябваше да я чакат да поизтрезнее преди да започне „Церемонията на розата”.

Иютчник: Instagram