септември 28, 2023

Ето я законната съпруга на старозагорския извратеняк (Кристина избягала от града, не повярвала, че Георги накълцал Дебора – Снимки)

Половинката на изверга взела детето и избягала, уплашила се да не ги линчуват

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-zakonnata-sapruga-na-starozagorskiya-izvratenyak-kristina-izbyagala-ot-grada-ne-povyarvala-che-georgi-nakalcal-debora-snimki/206804 Kliuki.net
Ето я законната съпруга на старозагорския извратеняк (Кристина избягала от града, не повярвала, че Георги накълцал Дебора – Снимки)

Извергът който не само обезобрази, но и  нанесе психическа травма за цял живот на ученичката Дебора има благоверна съпруга и малко момиченце на 4 години. Младата му половинка е плътно до него, казва се Кристина Георгиева и въпреки, че той е с агресивен нрав не само го  търпи, но и си го обича.

Мацката не може все още да повярва, че таткото на дъщеричката й може да стори такива гадости на друга жена, разказват нейни близки: „Крастина от седмица е на антидепресанти, затворила се е в себе си твърди, че съпруга й не може да извърши подобна жестокост.Тя предполага, че Георги е набеден, като казва, че го познава от години и не би посегнал на жена."

Пред свои близки жената споделила, че най-много се страхува за невръстното им дете и по съвет на майка си  баща си се изнесла с дъщеря си от семейния дом. Заминала при други роднини извън града.

Половинката на Георги е напълно нормална млада жена.Запознала се с него когато била сервитьорка където и той работел  охранител. Пред и пет години направили годеж и после сватба. През 2019 се родило момиченцето им , което вече е четиригодишно.

От постове в социалната мрежа се разбира, че Криси към момента се занимава с рисуване, продава картини на хора от фейсбук. Тя не е оповестявала коментар относно зверството на нейния мъж и не може да допусне, че може да е насилник.

Източник: Лупа.бг