юни 21, 2024

Ева Веселинова не може да нахвали близнаците си (Борис и Стефания се радват на спа и летни приключения – Снимки)

Журналистката се наслаждава на майчинството и на децата си

https://kliuki.net/bg-kliuki/eva-veselinova-ne-mozhe-da-nahvali-bliznacite-si-boris-i-stefaniya-se-radvat-na-spa-i-letni-priklyucheniya-snimki/224928 Kliuki.net
Ева Веселинова не може да нахвали близнаците си (Борис и Стефания се радват на спа и летни приключения – Снимки)

Близнаците ѝ растат със скоростта на гъбки, а тя не спира да споделя кадри от ежедневието си с тях. По думите на Ева Веселинова Борис и Стефания са източник на безбройни лудории, истории и игри. Благодарна е за всеки свой ден, в който има възможността да се учи от наследниците си. Освен това си пожелава да бъде достатъчно добра, за да оправдае падналата ѝ се чест – да им бъде майка.

Летните месеци в комбинация със слънце на макс провокират Ева да организира редица приключения за семейството си. Децата са вече достатъчно поотраснали, за да си позволи по-дълги екскурзии и разходки из цяла България. Макар да пази някои традиции, когато пътуват, все пак се стреми да им покаже различни неща.

Еднообразието на столицата и всичко, което ежедневно срещат там, се заменя скорострелно от новите места и предизвикателствата, които те предлагат. Веселинова признава, че не променя режима на Борис и Стефания – с изключение на някои малки детайли предвид отдалечеността от дома.

Семейните моменти, които си позволяват, на практика ги сближават още повече. Дали ще са далеч от вкъщи, или в София, Ева Веселинова намира време да погледне на света през детските очи. Така дори разходката с метрото се превръща в приключение и тя вярва, че светът е такъв, какъвто го представим на децата си.

Източник: Инстаграм