October 12, 2024

Евгени Димитров-Маестрото става татко за четвърти път (Виктория Готева му ражда дете)

Сравниха шефът на КУ-Ку бенд с Благо Джизъса по плодовитост

https://kliuki.net/bg-kliuki/evgeni-dimitrov-maestroto-stava-tatko-za-chetvarti-pat-viktoriya-goteva-mu-razhda-dete/231773 Kliuki.net
Евгени Димитров-Маестрото става татко за четвърти път (Виктория Готева му ражда дете)

Маестрото и хубавата новинарка от бТВ ще стават родители, научи клюки.нет. Най-близкият човек на Слави Трифонов вече е татко на три деца от предишни връзки. Но до сега законен брак има само с първата си половинка Мишел, за която се бракува преди много години.

За Маестрото брака му с Виктория Готева е втори поред. За сведение на публиката новинарката е по-млада от него с цели 27 години и до сега не се е омъжвала.

За бременността на Готева се разбра когато тя отсвири партито на телевизията , което бе скоро. На нейното място като водещ на централните новини ще е колегата й Росен Цветков.

Виктория и Маестрото са двойка 4 години. През миналата година решиха да сключат законен брак през юни миналата година. Сватбената им церемония бе на морския бряг. На романтичното тържество бяха поканени само най-близките им роднини и приятели.

Красавицата не обича да споделя подробности за личния си живот, за нея журналистическата й професия е приоритет. Затова не афишира бременността си и я няма на снимки с коремче.

Говори се, че Маестрото който е татко на само на момчета до сега си пожелал този път отрочето му да е момиче.

Източник: България днес