май 29, 2023

Евгени Генчев рекордьор по мляскане и прегръдки (С Елена се целува не по-малко от 30 пъти на срещата – Снимки)

Евгени стана шампион по целувки, след като се мляска с Елена, не прости и на другите момичета

https://kliuki.net/bg-kliuki/evgeni-genchev-rekordyor-po-mlyaskane-i-pregradki-s-elena-se-celuva-ne-po-malko-ot-30-pati-na-sreshtata-snimki/203098 Kliuki.net
Евгени Генчев рекордьор по мляскане и прегръдки (С Елена се целува не по-малко от 30 пъти на срещата  –  Снимки)

В снощния епизод на Ергенът станахме свидетели на рекорд по целуване. Пианистът захвърли задръжки и се мляска с рожденичката Елена поне 30 пъти.

Обект на милувките му стана претендентката за сърцето му Елена, която имаше рожден ден. По този повод ергенът я заведе на среща, двамата се усамотиха в гората, след вълнуващо пътешествие с бъги.

Там на спокойствие двамата се отдадоха на страстта си, далече от хорските погледи. Севлиевската мома сподели, че след преживяното се чувства като влюбена ученичка, след като с Евгени си нарисуваха портрети, а после бяха на романтична вечеря. На която Елена получи подарък – плюшено мече.

През цялото време се видя как тя се натиска на виртуоза и го напада с целувки и ласки. А зрителите я определят като много лигава и обсебваща:”То целувки, то прегръдки, а Евгени стои като гръмнат!”, пишат феновете на шоуто. Които се чудят как издържа Евгени на такива нападки от всичките моми и какъв мъж е да може да се въздържи.

А друг добавя:”Това целуване с всички подред не е нормално. Особено след срещата с Елена. Той отново показа лигавщината си с Микаела. Този ерген не знае къде се намира!”, възмутени са зрителите. И му се подиграват като вместо световен виртуоз го наричат Целувач N 1 на България!

Източник:България днес