октомври 01, 2023

Евгени не ще деца от Валерия (Пианистът нищи темата с наследниците с фенове – Подробности)

Вторият ерген в историята на шоуто би отбой от идеята за семейство с деца

https://kliuki.net/bg-kliuki/evgeni-ne-shte-deca-ot-valeriya-pianistat-nishti-temata-s-naslednicite-s-fenove-podrobnosti/204178 Kliuki.net
Евгени не ще деца от Валерия (Пианистът нищи темата с наследниците с фенове – Подробности)

Докато в предаването пианистът го играеше семеен тип, който желае да има наследници, в реалността Евгени се изправи пред възможността именно Валерия да стане майка на децата му. На въпрос дали е готов за деца, той на практика даде на заден от първоначалните си нагласи в “Ергенът”. По думите му едва ли има подходящ момент, в който човек да се чувства напълно решен за такава сериозна стъпка. От тази гледна точка всеки момент може да е удачен за дете, но по-важното е да го има желанието у самия човек, както и да е в комбинация с подходящия партньор.

Уклончивите му думи по въпроса наведоха почитателите му на някои по-крайни наблюдения. Докато упорито избягва да конкретизира по темата, Генчев май по-скоро не иска наследници от настоящата си половинка. След края на риалитито той най-сетне може да не крие връзката си с Валерия и неведнъж двамата дават повод за клюки вече от реалността. След скандалното поведение на майката на Евгени се изписаха доста неща и коментарите по темата бяха крайно недвусмислени. Дали майката има тежката дума и при наследниците, времето вероятно ще покаже. Но ако риалити героят продължава да допуска намеса в личния си живот, бъдещите му деца няма да се появят скоро на хоризонта.

Източник: hotnews.bg