май 03, 2024

Фалш и измама в „Ергенът”: Алек Младенов не е този, за който се представя (Има сериозно гадже от преди шоуто – Пикантни подробности)

И третия сезон на романтичното шоу се оказа скалъпена бутафория,в която ергенът играе роля

https://kliuki.net/bg-kliuki/falsh-i-izmama-v-ergenat-alek-mladenov-ne-e-tozi-za-koyto-se-predstavya-ima-seriozno-gadzhe-ot-predi-shouto-pikantni-podrobnosti/218989 Kliuki.net
Фалш и измама в „Ергенът”: Алек Младенов не е този, за който се представя (Има сериозно гадже от преди шоуто – Пикантни подробности)

До светски сайт достигна гореща информация, че  този сезон ще гледаме нагласено шоу. Алек Младенов всъщност си имал сериозна половинка до себе си още преди да е включи в „Ергенът”. А след финала на формата веднага възобновил отношенията си с дамата.

Близък информатор на редакцията на сайта разказал, че често засичал влюбената двойка в столично заведение. Анонимния издава, че половинката му е блондинка и е на малко повече от 30 г, любопитна подробност е, че дамата има дете, но не е никоя от дамите, които влязоха в шоуто до сега.

Това навежда на мисълта, че наистина в „Ергенът” този сезон победителка няма да се избере и главня герой ще с тръгне сам. Може наистина да е така, само, че за многобройните почитатели на шоуто ще остане горчивия привкус, че пак са измамени.

Подобно нещо видяхме и в първия сезон на романтичното предаване когато малко преди финала се разбра, че Виктор Стоянов също имал сериозна връзка с жена, с кооято се разделил преди да започне формата.

Оказа се обаче, че самият бизнесмен Александър Младенов лъже за личния си живот и заблуждава феновете . Хора, близки до него разкриват, че между образа, който създава в ефир и истинският му има  коренна разлика. В действителност той почти никога не се усмихва и няма да видим широката усмивка която редовно пуска в предаването.

Друг, който познава ергенът твърди:”Алек всъщност не е този, за който се представя! Изключително възпитан млад мъж е, но изобщо не е приказлив, липсва му чувство за хумор, нито пък някога е пътувал по света!”

Източник: intrigi.bg