април 20, 2024

Фаворитът на публиката Влади Михайлов отвя всички в Капките (Актьорът триумфира на сцената като Васил Найденов – Снимки)

Впечатляващ финал на сцената на Капките, любимецът на публиката грабна луксозния автомобил с песен на Васко Найденов

https://kliuki.net/bg-kliuki/favoritat-na-publikata-vladi-mihaylov-otvya-vsichki-v-kapkite-aktyorat-triumfira-na-scenata-kato-vasil-naydenov-snimki/203492 Kliuki.net
Фаворитът на публиката Влади Михайлов отвя  всички в Капките (Актьорът триумфира на сцената като Васил Найденов – Снимки)

Любимото шоу на българската публика вече си има очакван и заслужен победител в лицето на Влади Михайлов. Сякаш победата на актьора бе пророкувана от водещия Геро, който обяви, че който направи образ на Васко Кеца печели голямата награда в имитаторкото шоу.

Явно тази статистика ще се окаже вярна защото актьорът от  „Братя” отмъкна голямата награда под носа на Керана с изпълнение на вечния хит на Кеца „Болката отляво” и  то пред погледа на Васко и приятеля му композитор на парчето Стефан Димитров. Така Керана се оказа на второто място и пусна една шега, като каза, че на Владо ще му е нужна шофьорска книжка, за да си вземе наградата.

Фаворитът на публиката Влади Михайлов отвя  всички в Капките (Актьорът триумфира на сцената като Васил Найденов – Снимки)

Фаворитът на публиката Влади Михайлов отвя  всички в Капките (Актьорът триумфира на сцената като Васил Найденов – Снимки) - Снимка 2

За първи път зрителите като един изригнаха в социалната мрежа удовлетворени и щастливи, че техния фаворит победи: „Вълшебен беше Владо, всяка неделя чаках с нетърпение да започнат Капките. Всеки път се вълнувах, настръхвах и дори плачех. А това е най-важното да доставиш емоции на публиката! Влади, заслужаваш наградата на 100%, но най-важна е любовта на хората. Ти я спечели с доброто си сърце, всеотдайност и огромен талант. Ти си в сърцата ни, благословен да си ти и семейството!”, написа в мрежата Сиси Ненчева.

А Нина Стайкова отвърна: „Вече ми липсва шоуто и очаквам 12-ти сезон. Класирането се подреди както аз го бях подредила! Много съм доволна, много!Адмирации за всички участници! Телевизия не гледам изобщо, а това предаване беше единственото, което очаквах с нетърпение! А сега какво ще правя ??? до новия сезон, незнам …”, са само малка част от хвалебствените коментари в мрежата.