май 21, 2024

Фенове на Гришо гневни: Пич, отиде ти играта! (Тенисистът в поредна афера с Лолита Османова – Подробности)

Врелите и кипелите в занаята са сериозно притеснени за уменията на Григор Димитров в следващите му мачове

https://kliuki.net/bg-kliuki/fenove-na-grisho-gnevni-pich-otide-ti-igrata-tenisistat-v-poredna-afera-s-lolita-osmanova-podrobnosti/219448 Kliuki.net
Фенове на Гришо гневни: Пич, отиде ти играта! (Тенисистът в поредна афера с Лолита Османова – Подробности)

Последната интрига около него отново включва Лолита Османова. Според информацията наред с тенис изявите му паралелно се води и тайна игра в любовта. Повод за слуховете станаха уж ненадейните засичания на Гришо и Лолита. Турнирът от сериите Masters явно привлича неудържимо рускинята и тя сметна за нужно да се покаже и от там. Смята се, че съвсем скоро даже “изгрее” в ложата му, за да изрази открито подкрепата си. Не само това съвпадение обаче породи съмненията, че двамата отново са открехнали вратите един към друг.

През зимните месеци Османова бе в Дубай, а Григор Димитров сякаш все намираше причина да отскочи на топло. Именно тогава се роди и прозрението, че именно заради нея пътува толкова често до ОАЕ. Връзките от разстояние не са проблем, когато съществуват полетите и интернет. Ако двамата все пак стоплят достатъчно отношенията си, няма да има нужда и да се крият.

Връзката им бе спокойна и дори родителите на тенисиста бяха приели отлично потенциалната си снаха. Впоследствие обаче на хоризонта изплува знойната Мадалина Геня, а злите езици сочат, че с румънката Димитров е кривнал от правия път. Аферата с Геня приключи неочаквано, макар двамата до последно да се появяваха заедно на официални събития. Феновете обаче са сериозно притеснени – когато до тенисиста има жена, кариерата му върви назад.

Източник: life.dir.bg