април 25, 2024

„Фермерът“ Илиан Кустев се уреди в журито на MasterChef България (Силвена Роу и Андре Токев аут от продукцията)

MasterChef България се задава на хоризонта с нови лица

https://kliuki.net/bg-kliuki/fermerat-ilian-kustev-se-uredi-v-zhurito-na-masterchef-balgariya-silvena-rou-i-andre-tokev-aut-ot-produkciyata/203977 Kliuki.net
„Фермерът“ Илиан Кустев се уреди в журито на MasterChef България (Силвена Роу и Андре Токев аут от продукцията)

Някогашният участник във „Фермата“ 6, който скоропостижно я напусна, днес се завръща в по-актуално поприще. Илиан Кустев се е уредил в журито на българския MasterChef и заедно с колегите си ще дава наклон на кулинарните си приумици. В екипа липсват познатите ни имена – Силвена Роу и небезивестният Андре Токев. От продукцията вероятно са преценили, че образите им вече са крайно изчерпани и че има нужда от свеж полъх при снимките. Шеф Кустев ще е в тандем с Александър Таралежков и Явор Сарафов. Забележителното трио е непознато за незаинтересованите, но явно в своите среди топготвачите са с доказана слава.

„Фермерът“ Илиан бе герой в шестия сезон на „Фермата“ у нас. Тогава участието му завърши безславно, почти на крачка от финала, като мнозина не очакваха, че гайдарят от Копривщица ще го отнесе само с една точка. Светлините на прожекторите май привличат шефа, защото той е решил да се възползва и от полагащите му се минути слава в MasterChef . Този път, за щастие, ще се вихри в своята област, а как ще се справят и колегите му, предстои да видим. Новите лица на практика дадоха заявка за едно – „старите муцуни“ Силвена Роу и Андре Токев приключиха със славата си поне от този формат.

Източник: hotnews.bg