април 19, 2024

Фейгин и Жоро официално станаха двойка (Вижте какви са сладури – Снимки)

Жоро и кънкьорката се събраха, официализираха връзката си и вече са двойка

https://kliuki.net/bg-kliuki/feygin-i-zhoro-oficialno-stanaha-dvoyka-vizhte-kakvi-sa-sladuri-snimki/196293 Kliuki.net
Фейгин и Жоро официално станаха двойка (Вижте какви са сладури – Снимки)

Двойката Фейгин и Жоро са много щастливи. Олимпийската състезателка  по фигурно пързаляне и нейният любим потвърдиха, че са гаджета като последва и снимка на двойката. На която са се снимали заедно.

Фотото е щракнато след състезание, а снимката е направена по време на успех за Александра. А Георги е плътно до нея и винаги я подкрепя.

Фейгин не може да  се нарадва на щастието си и разказа, че Игрите на волята ги сближили, макар да имало тежки моменти, сага им предстоят само такива щастливи. „В момента е някакво вълшебство”, признава фигуристката, която споделя, че с него се запознали на медицинските, а той веднага я поканил да са заедно ако се съберат в едно племе. „Още отначало разбрахме, че сме създадени един за друг” не спира да говори спортистката с приповдигнато настроение.

„Разбрахме, че не ни плашат трудностите и сме готови в трудни моменти да сме двамата  и като се върнем в реалния свят, това да не ни повлияе.”, не спира да бъбри Фейгин и да разказва за първата си среща с Георги.

Мацката призна още, че се влюбила в Жоро не заради външния му вид, а за отношението, което имал към нея. Харесала., че е възпитан младеж, а освен това имал и цел в живота. Е, той е малко нерешителен, но всичко ще се оправи с времето!