October 10, 2024

Фики Стораро стяга наследниците си за певци, барна се в дует с щерката (Снимки)

Фолкпевецът май си отглежда бъдещи колеги

https://kliuki.net/bg-kliuki/fiki-storaro-styaga-naslednicite-si-za-pevci-barna-se-v-duet-s-shterkata-snimki/231569 Kliuki.net
Фики Стораро стяга наследниците си за певци, барна се в дует с щерката (Снимки)

Фики Стораро вече е баща на две деца, които като нищо ще му вземат хляба. Често той публикува кадри от участията си, а последното му включване е клипче, в което пее заедно с дъщеря си. Въпреки че малката се включва едва с няколко думи, все пак демонстрира колко е щастлива от възможността да се изяви на микрофона.

Баща ѝ пък с усмивка споделя, че и двамата му наследници проявяват усет към музиката. И макар обикновено да припяват детски песнички, слабост са им баладите и не пропускат да се отчетат с пеене и тук. По-голямото дете – Тони, вече е на 6 години и при него по-ясно се забелязва талантът. Малката, все още на три, едва говори, но си личи, че обича музиката, поради което неведнъж нацелва вярната тоналност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

В крайна сметка Фики Стораро изглежда доволен от възможността децата му да продължат традицията в семейството. И брат му, и баща му се изявяват на сцената, като от самото начало са ориентирани към попфолка. Певецът споделя, че практически в дома му постоянно се пее и свири и наследниците му растат в такава среда. Записал е сина си на уроци по пиано и по всичко личи, че малкият Тони е силно заинтересуван от новото си занимание. Дали и дъщеричката ще тръгне на някакъв инструмент или на пеене, предстои да видим в близките няколко години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

Източник: show.blitz.bg