април 27, 2024

Финалистката Маги от „Ергенът” била гадже на Слави (Дългия и Алекс Младенов - баджанаци)

Още не започнало любовното риалите и започнаха да се разпространяват горещи клюки

https://kliuki.net/bg-kliuki/finalistkata-magi-ot-ergenat-bila-gadzhe-na-slavi-dalgiya-i-aleks-mladenov-badzhanaci/218012 Kliuki.net
Финалистката Маги от „Ергенът” била гадже на Слави (Дългия и Алекс Младенов - баджанаци)

От рекламното промо на „Ергенът” научваме, че варненската блондинка Магдалена Томова от първата си среща с Алекс Младенов се е влюбила в него от пръв поглед. Тя е известна в социалните мрежи защото е коронована през 2006 г с титлата „Мис Варна”.

Във визитката си хубавицата се представя като мечтателка, водеща по телевизията и почитател на пътешествията. Освен това Маги е първа дружка с Маги Джанаварова. И тя има дъщеричка от предишна връзка.

Само, че лъснаха още пикантерии от близкото минало на Томова, благодарение на сайта „бг мама” . Коментиращите разкриват, че Маги е била бивше гадже на Дългия. Те се шегуват, че Слави Трифонов, който пусна песен за Френската гимназия и новия ерген са били баджанаци. Алекс Младенов е учил във френското школо и бил водеща фигура по онова време на училищния хор. Не са ясни подробности от връзката на Дългия с блондинката, но се знае, че харесва руси варненки и  гимназистката си  спечелила място в любовното му тефтерче.

Според други Магдалена Томова е стигнала до финала на любовното риалити с още една самотна майка с дете. Която се казва Надя Вишева, както и с още една. Която за сега е мистерия. Почитателите на романтичното шоу могат само да гадаят коя участничка е избрал синеокият бизнесмен.

Източник: Лупа.бг