април 27, 2024

Флирт да има! Палавата Денислава покани Елвиса в подкаста си (Роксана стяга сватбата им – Видео)

Старата тръпка ръжда не хваща

https://kliuki.net/bg-kliuki/flirt-da-ima-palavata-denislava-pokani-elvisa-v-podkasta-si-roksana-styaga-svatbata-im-video/218225 Kliuki.net
Флирт да има! Палавата Денислава покани Елвиса в подкаста си (Роксана стяга сватбата им – Видео)

Мартин Елвиса и Денислава Велкова открай време са в устите на хората. Престрелките между тях дават доста храна за размисъл на любопитните. Въпреки безкрайните им усилия да се докарат само близки приятели, явно наистина има нещо гнило в Дания. Пореден повод за усмивка даде участието на покерджията в подкаста на колежката му от “Игри на волята”. Наскоро тя се цани като водеща към предаването “Един за друг” и ѝ се налага все пак да мисли и за рейтинг. А какъв по-добър избор за гост от доскорошната тръпка Елвиса?

Словесните престрелки между двамата не останаха незабелязани от зорките очи на зрителите. За капак погледите им един към друг също не минаха без реакция. Така за мнозина стана ясно, че помежду им тече доста повече напрежение, отколкото им се иска да признаят. Отскоро се говори, че крият интимните си отношения от обществото. И в подкаста също отрекоха, че имат връзка, но държанието им все пак си бе подобаващо флиртаджийско. Другата гостенка – Роксана, директно не спести мнението си за интригата и обяви, че ще ги ожени след дружното им участие в любовния формат. Толкова мнодо дъвчене между тях в крайна сметка може да е само сигнал за любов.

Източник: show.blitz.bg