September 08, 2024

Фолкаджията Илиян цяла година крие второто си дете (С пищно парти мъникът отпразнува първа годинка – Фото)

Певецът хич не бърза да обяви, че се е сдобил с още едно момченце

https://kliuki.net/bg-kliuki/folkadzhiyata-iliyan-cyala-godina-krie-vtoroto-si-dete-s-pishtno-parti-manikat-otpraznuva-parva-godinka-foto/226571 Kliuki.net
Фолкаджията Илиян цяла година крие второто си дете (С пищно парти мъникът отпразнува първа годинка – Фото)

Бебето явно се е появило преди година, а каква е причината раждането му да се пази в тайна, остава загадка. Е, явно се случват чудеса и чак на първия рожден ден на детето Илиян се сети да се похвали с него. Момченцето вече е доста поотраснало и за момента расте с хубави руси коси.

Празникът събра семейството на явно пищно парти, гарнирано с много балони и подходящ декор. В компания за обща снимка са се събрали майката и таткото, както и доста извисилият се нагоре батко. Фолкаджията използва кадъра, за да благодари на Бог за случилото му се преди година чудо. По думите му щастието обича тишината и ако съдим по факта, че показа момченцето едва сега, определено фамилията вярва в това. Малкият се казва Мариян и получи благодарност за появата си на този свят именно в семейството на Илиян.

За него до момента се знаеше, че има едно момче, като в социалните мрежи е доста обран и пази в тайна моменти от ежедневието си на баща. Потайността му пък не бе очаквана по отношение на второто бебе, тъй като повечето хора предпочитат да се похвалят още по време на бременността на майката.

Източник: show.blitz.bg