юли 03, 2024

Фотошоп или зверска диета? Антония Петрова се втали драстично (Миската кърши снага в Гърция – Снимки)

На поредна ваканция се вихри цялото семейство

https://kliuki.net/bg-kliuki/fotoshop-ili-zverska-dieta-antoniya-petrova-se-vtali-drastichno-miskata-karshi-snaga-v-garciya-snimki/225960 Kliuki.net
Фотошоп или зверска диета? Антония Петрова се втали драстично (Миската кърши снага в Гърция – Снимки)

Този път Антония Петрова и мъжът ѝ са в Гърция и по всичко личи, че имат да показват още от приключенията си. По думите на миската мястото предлага чудесни възможности за забавления както за малки, така и за големи.

Наред с плажните си наслади обаче тя демонстрира и доста поотслабнала фигура. В последните седмици се забелязва драстична промяна във визията ѝ, като килограмите бързо-бързо падат надолу. И докато преди време г-жа Батинкова бе по-скоро закръглена, отколкото с фини форми, днес нещата изглеждат коренно различно.

Дори на последователите ѝ направи впечатление доста слабото ѝ тяло, а това породи и въпроси дали новият ѝ имидж се дължи на диета, или на повече занимания с фотошопа. Програмите за обработка на снимки са предпочитани от голяма част от дамите у нас. Доколко визията на Антония Петрова в момента се дължи на такова старание, не се знае.

От кадрите ѝ в последните месеци се вижда, че определено има промяна в начина, по който изглежда. Днес блондинката е драстично отслабнала, което ѝ позволява и да играе с различни тоалети. На практика няма причина да се стеснява да се пусне по бански, както го и прави. Отрупаните трапези по почивките на семейството пък отвеждат далеч от мисълта за някоя по-стриктна диета.

Източник: Инстаграм