април 25, 2024

Габи на Иво Аръков наедря необичайно (Бременна ли е красавицата ?! – Снимки)

Приятелката на актьора провокира слухове за бременност, елегантната иначе Габи напоследък стана двойна

https://kliuki.net/bg-kliuki/gabi-na-ivo-arakov-naedrya-neobichayno-bremenna-li-e-krasavicata-snimki/199110 Kliuki.net
Габи на Иво Аръков наедря необичайно (Бременна ли е красавицата ?! – Снимки)

Габриела Николаева, която е официална половинка на Иво Аръков напоследък е наедряла неимоверно. Красавицата, която преди беше супер елегантна се показва на снимки с дебели дрехи, крие корема си и се снима в повечето случаи не в цял ръст.

Влюбените по празниците бяха в Италия и Габи не изтрая и пусна фото от романтичното им пътешествие. А от кадрите на суетната хубавица от Милано, на които позира с Иво се вижда, че е навлечена с дебели дрехи, въпреки, че времето не е толкова студено. И така прикрива обема на формите си. Прави впечатление на феновете, че няма следа от предишната й елегантност и ослепителната й външност,  която демонстрираше през цялото лято в оскъден бански.

Габи на Иво Аръков наедря необичайно (Бременна ли е красавицата ?! – Снимки)

Габи на Иво Аръков наедря необичайно (Бременна ли е красавицата ?! – Снимки) - Снимка 2

Скоро пък Габи намекна за това, че ще има наследник в стори в Инстаграм. Тя се снима как шофира, а до нея на седалката се вози домашния й любимец. А тя коментира снимката така: „Всеки си вози детенцето”.

Ако двойката потвърди хубавата вест бебето ще е първородно за  Иво. Той преживя тежък развод с рускиня преди 2 години. Не се знае обаче дали с Габриела са минали пред олтара тайно, поне не са споделяли  подобна новна.