май 04, 2024

Габи от Ергенът с най-калпавия силиконов бюст (Гърдите й висят, несъразмерни с малкото й тяло – Снимки)

Ще запомним Габи Бланко освен с бисерите, които ръсеше с най-кофти силиконовите гърди

https://kliuki.net/bg-kliuki/gabi-ot-ergenat-s-nay-kalpaviya-silikonov-byust-gardite-y-visyat-nesarazmerni-s-malkoto-y-tyalo-snimki/201836 Kliuki.net
Габи от Ергенът с най-калпавия  силиконов бюст (Гърдите й висят,  несъразмерни с малкото й тяло – Снимки)

Всички коментират най-скандалната участничка в Ергенът този сезон. Габи Бланко напусна шоуто на ранен етап, но ще я запомним със скандалите, които забъркваше. Но и с още нещо – тя ужаси  публиката с най-огромните устни и с увисналите си силиконови гърди.

Габи от Ергенът с най-калпавия  силиконов бюст (Гърдите й висят,  несъразмерни с малкото й тяло – Снимки)

По мнението на експерти в пластичната хирургия бюста на Габито изглежда изключително  ужасно. Специалистите смятат, че силиконовите й гърди са слагани доста отдавна и не само са големи за крехката й физика и си личи, че са виснали. При такива значителни импланти често се случва така, защото кожата на тялото не може да понесе тежестта на силикона и често увисва надолу, даже в такава млада възраст.

Габи от Ергенът с най-калпавия  силиконов бюст (Гърдите й висят,  несъразмерни с малкото й тяло – Снимки) - Снимка 2

Да не споменаваме  грозните й устни, които напомнят на патешка човка, но светила в пластичната хирургия съветват Габи веднага, след напускане на вилата на любовта да смени имплантите си, защото гледката никак не е красива, ама съвсем.

Не така стоят нещата при другите две силиконови красавици. За Джия се коментира, че има най-хубав силикон и я провъзгласяват за дамата с най-готините гърди.

Габи от Ергенът с най-калпавия  силиконов бюст (Гърдите й висят,  несъразмерни с малкото й тяло – Снимки) - Снимка 3

Бюстът на Крисия също е поставен отдавна, но при нея няма провисване, а гърдите й са подбрани естетически. Не са нито много големи, нито прекалено малки, а както се казва по мярка.

Габи от Ергенът с най-калпавия  силиконов бюст (Гърдите й висят,  несъразмерни с малкото й тяло – Снимки) - Снимка 4