май 04, 2024

Габи от „Ергенът” втрещи с огромни джуки и силиконов бюст (Пловдивската мома шашна и със самочувствие – Снимки)

Романтичното шоу започна и пловдивската мома още на старта се опита да удари в земята останалите участнички

https://kliuki.net/bg-kliuki/gabi-ot-ergenat-vtreshti-s-ogromni-dzhuki-i-silikonov-byust-plovdivskata-moma-shashna-i-sas-samochuvstvie-snimki/200356 Kliuki.net
Габи от „Ергенът” втрещи с огромни джуки и силиконов бюст (Пловдивската мома шашна и  със самочувствие – Снимки)

Инфлуенсърката даде заявка още на старта на романтичното  шоу, че влиза в предаването с единствената цел да се докопа до финала. Габриела се представи като безработна от Пловдив, която непрекъснато се снима и не си мислете, че й е лесно. Напротив, все се чуди в каква поза да застане.

Габи от „Ергенът” втрещи с огромни джуки и силиконов бюст (Пловдивската мома шашна и  със самочувствие – Снимки)

Тя призна, че има божествено тяло, макар, че не влиза във фитнес. Появят ли се излишни мазнини, бегом при доктора, който ще ги изсмуче. Явно е пристрастена към пластиките, а това се вижда от пръв поглед защото шокира с най-големи джуки и огромни силиконови гърди. Всички я заглеждат, най-вече злобните жени, които й завиждат.

Габи от „Ергенът” втрещи с огромни джуки и силиконов бюст (Пловдивската мома шашна и  със самочувствие – Снимки) - Снимка 2

Габи призна, че се надява мъжът до нея да е лудо влюбен, поне на 90% и непрекъснато да мисли какво да й подари и къде да я заведе.

Само дето зрителите бяха ужасени от високото самочувствие и от силикона на инфлуенсърката. Казват, че им прилича на нещо средно между скумрия и чакал, която е опряла да се надява ергенчето да я вземе. И се питат защо няма мъж, като всички се натискат за нея.

Габи от „Ергенът” втрещи с огромни джуки и силиконов бюст (Пловдивската мома шашна и  със самочувствие – Снимки) - Снимка 3

В коментарите виждаме как й се подиграват и пишат, че прилича на чучело, от коя магистрала са я пуснали.  Самочувствието обаче й е огромно и още веднага Габриела прикани другите участнички да си ходят, защото Евгени Генчев ще е за нея.

Негативни коментари получи и самия Евгени. Зрителите пишат, какъв е тазгодишния ерген, той е нисък, брадясал и неподстриган глупак.