май 02, 2024

Гаджето на Диляна Попова приема като свое дете сина ѝ от Блатечки (Тримата отмарят семейно край морето)

Моделката извади късмет с грижовен мъж и потенциален втори баща за сина си

https://kliuki.net/bg-kliuki/gadzheto-na-dilyana-popova-priema-kato-svoe-dete-sina-ot-blatechki-trimata-otmaryat-semeyno-kray-moreto/205412 Kliuki.net
Гаджето на Диляна Попова приема като свое дете сина ѝ от Блатечки (Тримата отмарят семейно край морето)

Въпреки че не споделя много за новата си връзка, Диляна Попова вече открито се наслаждава на щастието. Сред причините да се чувства спокойна и уверена, е новото ѝ гадже, което безусловно приемало детето ѝ от Асен Блатечки. Борил, когото мнозинството познава като звезден наследник на бившите влюбени, се подвизава на морето в компанията на майка си и на нейния партньор в живота. Тримата разпускат напрежението семейно, като ресторантьорът вече смятал дребосъка за собствен син. На всичкото отгоре непрекъснато се стараел да заслужи доверието му и ако нещата продължават толкова успешно, като нищо скоро може да чуем и сватбени камбани. А защо не и общ наследник!

Така с Лъчезар Захариев драмите в живота на Диляна Попова май приключиха. След неколкократните си раздели с Асен Блатечки и поредните опити да решат търканията си тя окончателно сложи точка на миналото и продължи ударно напред. Новият ѝ възлюбен има добра репутация и според слуховете много държи на нея и на сина ѝ. Финансовото му положение също е прилично и той развива солиден бизнес със заведения. Именно край морето, където се намират и ресторантите му, ще прекарат лятото моделката и Борил.

Източник: show.blitz.bg