май 04, 2024

Гаджето на щерката на чалгаджийката Мария е син на богат строителен предприемач (Марая следва стъпките на майка си)

Разбра се кое е мистериозното гадже на Марая Андонова

https://kliuki.net/bg-kliuki/gadzheto-na-shterkata-na-chalgadzhiykata-mariya-e-sin-na-bogat-stroitelen-predpriemach-maraya-sledva-stapkite-na-mayka-si/210165 Kliuki.net
Гаджето на щерката на чалгаджийката Мария е син на богат строителен предприемач (Марая следва  стъпките на майка си)

Единствената щерка на залязващата фолк певица Мария скоро призна, че е много влюбена и това й се случва за първи път. Петнадесетгодишната ученичка не обяви кой  е младежът, по който си е паднала, но се разбра, че е наследник на фамилия, която се занимава с успешен строителен бизнес.

Гаджето на щерката на чалгаджийката Мария е син на богат строителен предприемач (Марая следва  стъпките на майка си)

Борис Бибов е много популярен сред столичните младежи от ВИП средите. Приятел е на сина на фолк звездата Емилия и на дъщерята на Люба Пашова. Но поне за момента е обвързан с Марая Андонова. На която му принадлежи сърцето. Атлетичния хубавец в момента е съсредоточен в образованието си, учи също в едно от елитните школа в столицата  и се подготвя активно да поеме бизнеса на фамилията си.Освен това е тренирал активно таекуондо, но все пак образованието му е приоритет.  Известен факт е, че в семейството му има и политици, но на местно ниво.

Гаджето на щерката на чалгаджийката Мария е син на богат строителен предприемач (Марая следва  стъпките на майка си) - Снимка 2

Бибов е не само с големи финансови възможности, разполага с достатъчно средства да глези Марая като принцеса и да задоволява всичките й капризи. Майка й я е възпитала от малка да носи само маркови дрешки и да обича да пътешества . Така, че май е попаднала на точния човек.

В последно време Марая не е толкова активна в социалните мрежи. Това се случи след публичния скандал на майка й. Която бе пребита от третия си съпруг. В Англо-американското училище, в което се образова били против техен възпитаник да бъде забъркан в шумни семейни гюрултии.

Източник: Хотнюз