април 27, 2024

Гаф: Зейнеб Маджурова лъсна по сукман в бяло и черно (Младата майка сгреши с модния си избор – Снимки)

Чаровната водеща попадна под ударите на Лорд Евгени Минчев, който разкритикува модния й избор

https://kliuki.net/bg-kliuki/gaf-zeyneb-madzhurova-lasna-po-sukman-v-byalo-i-cherno-mladata-mayka-sgreshi-s-modniya-si-izbor-snimki/207942 Kliuki.net
Гаф: Зейнеб Маджурова лъсна по сукман в бяло  и черно (Младата майка сгреши с модния си избор – Снимки)

Зейнеб Маджурова пусна кадри от ваканцията си в Гърция. Показа  се в ежедневна дреха, с която  посреща жегите в южната ни съседка. А именно в туника от бял плат с избродирани по нея едри черни елементи.

Гаф: Зейнеб Маджурова лъсна по сукман в бяло  и черно (Младата майка сгреши с модния си избор – Снимки)

Почитателите на Зейнеб харесаха своята любимка. Но лорда като един голям експерт и разбирач изказа своето мнение и я критикува.

Гаф: Зейнеб Маджурова лъсна по сукман в бяло  и черно (Младата майка сгреши с модния си избор – Снимки) - Снимка 2

Минчев казва, че познава Зейнеб и тя не е момиче само за двата контрастни цвята. Нейната душа е нежна досущ като прецъфтяло глухарче и много цветна като всичките цветове на дъгата. Туниката, която е облякла може да е препратка към Ориента, но този тоалет много повече би подхождал на по-зряла и по улегнала жена. А  шарките по него му идват в повече и навяват модна скука.

Освен това лорда не одобрява и прекалено миниатюрната чантичка на Маджурова, която тя стиска в ръка и е в разрез с внушителния сукман.  Не само това той има забележка и за сандалите на Зизу, които са много модерни това лято. И казва, че те може и да са в комплект с облеклото, но й препоръчва да ги държи по-далеч от тоалета.

Източник: Телеграф