май 08, 2024

Гълъбина от „Ергенът” проговори за отпадането си (Обвини Алек, че бил напрегнат и защити пияната психоложка)

Аз съм скучна, но балансирам добре, на кого му трябва човек като мен в такова риалити, призна изгонената мома

https://kliuki.net/bg-kliuki/galabina-ot-ergenat-progovori-za-otpadaneto-si-obvini-alek-che-bil-napregnat-i-zashtiti-piyanata-psiholozhka/218837 Kliuki.net
Гълъбина от „Ергенът” проговори за отпадането си (Обвини Алек, че бил напрегнат и защити пияната психоложка)

Да останеш без роза и да си тръгнеш още на първата вечер определено си е голям резил. Особено в романтично шоу, рекламирано, че нещата се случват по симпатия , а не че си загубил в дадена игра.

Затова никак не е за чудене, че Гълъбина, която напусна шоуто още веднага засипа Алек Младенов както и самата продукция с тежки слова в  подкаст в Ютюб. И поднесе на зрителите някои доста пикантни подробности. Макар престоят  й в имението да бе много кратък.

Пред водещите тя обясни, че влизането в шоуто, в което Алек я посрещна е била доста по интересна и продължителна. Зрителите не видели всичко от срещата между тях.  Когато попитаха мацката дали ергенът е напълно натурален или играе по сценарий, тя първо замълча. Но после отвърна,  че усетила някакво напрежение в него и притеснение и не може да си спомни дали е бил напълно естествен. Но не пропусна да подчертае, че се усещало голямо напрежение.

Гълъбина направи опит да зашити напилата се като казак психоложка.Като каза, че дамата била прекалено чувствителна и  двете си допаднали. Призна още, че не видяла как тръгнал конфликта на Христана с Теа, а враждата пламнала по време на купона защото и двете претендирали за кралици на партито.

Иначе за себе си отпадналата  мома каза, че е добронамерен човек и отличен балансьор. Това обаче било забелязано от продуцентите. Които решили, че в шоу като „Ергенът” нямат нужда от момиче като нея. Което ще помирява участничките и ще потушава скандалите. А форматът се следи от публиката точно заради кавгите между тях.