април 30, 2024

Галена брутално се състари след отслабването (Фолк звездата втрещи с лице на старица – Снимки)

38-годишната фолкаджийка досущ се сбръчкоса като старица, загуби предишната си свежест и красота

https://kliuki.net/bg-kliuki/galena-brutalno-se-sastari-sled-otslabvaneto-folk-zvezdata-vtreshti-s-lice-na-starica-snimki/221245 Kliuki.net
Галена брутално се състари след отслабването (Фолк звездата втрещи с лице на старица – Снимки)

Фолк звездата Галена бе специален гост на „Като две капки вода” където партнира на Владо Зомбори в „Нощта на българските дуети” и му бе дуетна половинка в известен хит на Азис.

По време на изпълнението на песента на костинбродския славей се забеляза, че певицата е остаряла брутално, особено в лицето. Галена няма нищо общо с онази визия, с която сме свикнали да я виждаме по разни клипове и в профила й в Инстаграм. Където е перфектна и винаги сияеща.

На живо Галена е загубила младежката си свежест. При всяко  едно нейно движение и мимика на лицето й се появяват дъбоки бръчки. Които не могат да бъдат скрити дори от плътния макиаж.

Водещите Димитър Рачков и Геро се опитаха да замажат положението като заляха фолк звездата с куп комплименти, но като че ли и тя самата не им повярва, че я ласкаят. А публика и зрители се чудят защо така бързо повехна и се състари тяхната любимка. Която още няма 40 г.

Може би за повехналото й лице и бръчките са виновни корекциите на които редовно се подлага Галена. Но други смятат, че за състарената й визия е виновно отслабването й с препарата против диабет, с който певицата прекали и си създаде здравословни проблеми.

Източник: Бг днес