април 30, 2024

Галена издивя на участия! (Певицата танцува като зомби – Видео)

Галена си навлече куп подигравки в мрежата

https://kliuki.net/bg-kliuki/galena-izdivya-na-uchastiya-pevicata-tancuva-kato-zombi-video/195680 Kliuki.net
Галена издивя на участия! (Певицата танцува като зомби – Видео)

На поредното си участие фолкдивата шашна публиката с… танцови умения. Разбира се, закачката със способностите ѝ в танците е повече от хумористична, защото за пръв път я виждаме в такава светлина. Интернет маниаците не закъсняха с открития си присмех и буквално я пратиха на лечение. Краткото клипче, в което Галена демонстрира танцова форма, навъртя редица гледания за отрицателно време. Коментарите, разбира се, бяха смразяващи за уж звезда от нейния ранг.

Липса на стил и синхрон в движенията белязаха кълченето ѝ на сцената, а как са издържали феновете в залата, само те си знаят. Бдителен фейсбук потребител отбеляза, че откакто е с нова прическа, фолкаджийката е превъртяла играта. Други коментатори, съвсем разбираемо, се чудеха как е възможно подобен образ да се вихри като ментор в “Гласът на България”.

Наред с нуждата от помощ в лечебно заведение на Галена ѝ бяха приписани и проблеми с наркотиците. На какво се дължи странното ѝ поведение напоследък по участия, засега не знаем. Самата певица не е коментирала изцепките си и доколкото я познаваме, може би изобщо няма да го направи. В най-добрия случай е много вероятно да извърти ситуацията в своя полза. Ако изобщо е възможно.