март 28, 2024

Галена издивя, позволи на непознат да я мляска по голите кълки (Певицата втрещи с разюздано поведение – Снимки)

Че фолкаджийката е царица на провокациите няма спор, но че е омъжена и майка на 2 деца също е факт

https://kliuki.net/bg-kliuki/galena-izdivya-pozvoli-na-nepoznat-da-ya-mlyaska-po-golite-kalki-pevicata-vtreshti-s-razyuzdano-povedenie-snimki/195812 Kliuki.net
Галена  издивя,  позволи на непознат да я мляска по голите кълки (Певицата втрещи с разюздано поведение – Снимки)

Галена сякаш забравя, че е благоверна съпруга и майка на 2 момчета когато има участия. От скоро нейните изяви на живо стават все по-разюздани и по нищо не си приличат с тези на останалите фолкаджийки.

На участията си фолк певицата се раздава максимално, пее с целия си глас и танцува с публиката като за последно. В Инстаграм лъсна нейно видео, в което се вижда как съвсем непознат подпийнал мъж се хвърля към нея и започва да мляска голите й крака. Както и да я обсипе с ласки. Тя не само, че му позволява, но и даже го насърчава.

Галена  издивя,  позволи на непознат да я мляска по голите кълки (Певицата втрещи с разюздано поведение – Снимки)

Изобщо не се дърпа като невинна девственица, а започва да се заиграва с него. Като се чува, как му казва: „Е, нали сме приятели”, сякаш го оправдава, че й е налетял. Но явно на Галена й е приятно това мъжки внимание.

Добре, че мъжът й е свикнал с това нейно поведение и е наясно, че на сцената певицата става различна и подивява, а в живота не е такава. Но какво ли ще кажат някога момчетата й когато разберат какви ги е вършила майка им.