февруари 29, 2024

Галена лъсна по без бельо в Чикаго (Провокативната певица пя без гащи за българи в САЩ – Снимки)

Американското турне на Галена, Азис и Меди започна от Чикаго, видя клюки.нет

https://kliuki.net/bg-kliuki/galena-lasna-po-bez-belyo-v-chikago-provokativnata-pevica-pya-bez-gashti-za-balgari-v-sasht-snimki/217733 Kliuki.net
Галена лъсна по без бельо в Чикаго (Провокативната певица пя без гащи за българи в САЩ – Снимки)

Чалгарката и двамата й колеги пяха пред българи, живеещи  в Чикаго, като ги развълнуваха с нашенски вечни хитове както и със собствените си парчета. Това обаче, което предизвика най-горещи коментари бе  визията на скандалната фолкаджийка. Която се пусна по без бельо пред аудиторията.

Галена бе избрала нещо между бански и лъскав костюм на кочекчийка, но по всичко личеше, че под тоалета няма никакво бельо. И това не е за сефте когато скандалната и разкрепостена певица се пуска така.

По-паметливи помнят, че Галена миналата година бе гост на някакво събитие, състояло се в центъра на София. Тогава скандалната смядовка Галка се издокара с черен панталон и жилетка. И ако горната част бе доста скромна за нейния стил, то панталоните й разцепиха мрака. На талията бяха изрязани две огромни пеперуди, целите обсипани с блестящи камъни. Което показа, че певицата отново няма бельо. Няма как да си обуе гащи, които ще се видят под големите разрези.

Така, че певицата се чуства в свои води когато не носи бельо  няма проблеми да се пуска без гащи.

Очаква се фолкаджиите да имат участие в Лас Вегас, а ние нямаме търпение да видим как ще блесне в града на хазарта провокативната нашенка.

Източник:Хотнюз.бг