март 29, 2024

Галена отслабна и заприлича на чироз (Масов хейт заля певицата за последните й снимки)

Прекалено изпосталялата певица не се хареса на почитателите си

https://kliuki.net/bg-kliuki/galena-otslabna-i-zaprilicha-na-chiroz-masov-heyt-zalya-pevicata-za-poslednite-y-snimki/198884 Kliuki.net
Галена отслабна и заприлича на чироз (Масов хейт заля певицата за последните й снимки)

Фолкаджийката  Галена  пусна куп снимки от Пунта Кана, където бе с цялото си семейство на почивка след Нова година. Фолк звезда номер 1 се показа по бански от Доминикана, но вместо да се хареса на феновете, тя разпали горещ спор между тях.

Певицата се е издокарала със зелен бански,  грим за фотосесията си, която е снимала на плажа, а последователите й забелязват, че напоследък съвсем се е стопила и драстично е отслабнала  пишат  в социалната мрежа: „Не важи вече Галена, изцедена е като лимон, само едни кокали и силикон показва, развали се с това отслабване. Беше красавица преди и много я харесвах, а сега се е превърнала в чироз.”

Галена отслабна и заприлича на чироз (Масов хейт заля певицата за последните й снимки)

А друг, гледайки кадрите добавя:”Грим, корекции, филтри, изкуствена Барби”. Е, намират се и такива, които харесват певицата, но повечето фенове и то особено мъжете са категорични, че преди е била по-жизнена и са я харесвали повече, отколкото сега, когато е само кожа и кости.

Галена отслабна и заприлича на чироз (Масов хейт заля певицата за последните й снимки) - Снимка 2

Галена отслабна и заприлича на чироз (Масов хейт заля певицата за последните й снимки) - Снимка 3

Галена отслабна и заприлича на чироз (Масов хейт заля певицата за последните й снимки) - Снимка 4

И ако трябва да сме честни отслабването се е отразило не само на фигурата на Галена, а и на лицето й. То е някак си много издължено и изпито и ако не беше силния грим щеше да уплаши феновете си.Които казват още: „Била красива някога, сега на този чироз какво да му харесаш, вратните жили ли?”