юли 27, 2024

Галена отсвири и бельото по участия (Певицата лъсна в оскъден тоалет – Снимки)

Нощен клуб във Велинград приюти изпълнителката на поредното ѝ участие

https://kliuki.net/bg-kliuki/galena-otsviri-i-belyoto-po-uchastiya-pevicata-lasna-v-oskaden-toalet-snimki/223277 Kliuki.net
Галена отсвири и бельото по участия (Певицата лъсна в оскъден тоалет – Снимки)

За любопитните най-атрактивен този път се оказа тоалетът ѝ. Яркото жълто безспорно се завръща на мода, но по-интересен бе моделът на дрехата. В горната си част тя едва побира бюста на певицата, а когато погледът слезе надолу, веднага започва да издирва и бельо под миниатюрната поличка.

Доста разголена, естествено, е и долната част и много добре разкрива ханша на Галена. Бельото обаче сякаш липсва и предвид настроенията в клубовете вероятно голяма част от мъжката аудитория е била очарована от идеята фолкаджийката просто да е пропуснала бикините. Фолкдивата не се впряга особено от общественото мнение и често-често предизвиква вниманието я с изпълненията си на сцената, я с тоалетите си.

По-интересното е, че съпругът ѝ явно няма нищо против жена му да е толкова предизвикателна и да си играе с въображението на чуждите мъже. Галин явно е присъствал на въпросното участие, но никак не бил смутен от случващото се. Двамата са заедно от години и дори се радват на вече поотраснали наследници. Галена обаче няма намерение да се превръща в хрисима съпруга, която да върти къща и деца. Тя продължава да се изявява по участия до посред нощите, като често провокира публиката с танци, дрехи, поведение.

Източник: show.blitz.bg