май 19, 2024

Галена пак пиянства по време на участие (Вдига наздравици направо от сцената – Снимки)

Ако си мислите, че фолкаджийката е отказала шотовете, грешите, вдига наздравици от сцената

https://kliuki.net/bg-kliuki/galena-pak-piyanstva-po-vreme-na-uchastie-vdiga-nazdravici-napravo-ot-scenata-snimki/222889 Kliuki.net
Галена пак пиянства по време на участие (Вдига наздравици направо от сцената – Снимки)

Че чалгарката Галена пиянства редовно по участията си е всеизвестен факт. Но ако някой си мисли, че като майка на две момчета певицата най-сетне се е укротила и вече не посяга към чашката ще се излъже.

Скоро бе засечена на участие в столична дискотека и  Галена бе забелязана да вдига питиета едно след друго и преди за запее поредния си хит. Явно така си вдига настроението и това на многото си фенове, дошли на нейно участие да се повеселят.

Даже в даден момент чалга  дивата приканва публиката да се налива с алкохол. Като призозавава за обща наздравица от сцената  казва: „Чалгата и пиячката ни сближават!” философски заключва тя.

Още от 2014 г Галена въведе модата на шотовете в чалга бранша. От тогава до днес алкохолните питиета се превърнаха в мания сред  певиците. Даже в началото Галена демонстрира висш пилотаж в къркането на шотовете. Като не ги взимаше с ръка, а направо ги обръщаше след захапване с устни. И така цялата чаша на екс. Сега обаче е смалила гарда и може да се черпи на сцената, но поне използва ръцете си да гаврътне високо градусовата напитка на няколко пъти..

Но пък затова на нейните участия винаги се получава голям купон и феновете я носят на ръце!

Източник: Бг днес