декември 01, 2023

Галена разходи интернет сензацията Ивка Бейбе с каишка на врата (Двете тигрици предизвикаха фурор в нощен клуб – Снимки)

Фолк фурията с нова провокация във Велинград, нажежи градусите до червено в нощен клуб

https://kliuki.net/bg-kliuki/galena-razhodi-internet-senzaciyata-ivka-beybe-s-kaishka-na-vrata-dvete-tigrici-predizvikaha-furor-v-noshten-klub-snimki/209585 Kliuki.net
Галена разходи интернет сензацията Ивка Бейбе с каишка на врата (Двете тигрици предизвикаха фурор в нощен клуб – Снимки)

Фолкфаджийката Галена е царицата на провокациите, видя клюки.нет. Чалгарката поведе на каишка прочутата сред младежите инфлуенсърка Ивка Бейбе. А младото поколение изпадна в екстаз, въпреки, че изглеждаше унизително.

Че Галена знае как да провокира публиката е всеизвестен факт. Но до сега не бе пробвала да се майтапи така друга жена. Ивка Бейбе може да е била шашната от дръзката провокация на Галена, но видимо изглеждаше доволна. Защото така привлече погледите на събралото се в дискотеката множество и преглътна унижението. А и ще събере хиляди харесвания в Инстаграм.Което е много важно за популярността й като инфлуенсър.

Към коментарите се включи съквартиранта на Ивка от „Къщата на инфлуенсърите”. Който завидя на двете палавници за купона. Като им призна, че им завижда, но благородно.

Не всички обаче са на същото мнение като него. Някои от последователите на Ивка Бейбе реагираха така: „Два боклука се събрали … страхотно си отивате двечките!”, а друг екзалтиран фен добавя: „И двете дядо попе, бляк мазна чалга!”

Остава само един въпрос без отговор. Как певицата и репортерката, които явно са против домашното насилие могат да превърнат унижението в сериозна атракция! Но защо се чудим, на това ни научи чалга културата!

Източник: Хотнюз