април 27, 2024

Галена Великова показа съпруга си милионер (Вижте и двете й чаровни щерки – Снимки)

„Благословена съм за срещата си с него!”, казва шампионката по спортни танци

https://kliuki.net/bg-kliuki/galena-velikova-pokaza-sapruga-si-milioner-vizhte-i-dvete-y-charovni-shterki-snimki/219981 Kliuki.net
Галена Великова показа съпруга си милионер (Вижте  и двете й чаровни щерки – Снимки)

Със семейство за пример се похвали хубавицата Галена Великова. Която е жури в танцувалния формат „Денсинг старс”. Съдийката, на която усмивката не слиза от лицето показа  съпруга си Константинос, както и двете си чаровни дъщери. Великова се обясни в любов на половинката си и го похвали, че е изключително умен мъж и  е горда, че я подкрепя винаги. Но й само като го погледне разбира какво мисли.

Галена Великова се появи в „Преди обяд” където показа цялото си семейство и обясни, че всяка седмица пътува до България за да си свърши работата в шоуто. Но сега при нея съпругът й завел децата за да карат ски на курорта Боровец. 

Преди  няколко години Галена Великова срещнала любимия си мъж по една случайност в Гърция. Красавицата от Стара Загора преподавала спортни танци, а Константинос имал намерение да открие училище по танци. Така общият бизнес събрал двамата, а днес вече имат десет школи по танци, които са прочути с доброто си име по цял свят.

Великова и Контантинос първо развили бизнеса си, а после станали родители на двете момичета. Които са родени през 1 година. Голямата Кейси е на 10, а по-малката Зоуи е на 9. Госпожиците  нямат търпение довечера да седнат на първия ред в залата за танци и да гледат българския вариант на „Денснг старс”. А Великова обеща на зрителите неправена до сега хореография.

Източник:Лупа.бг