май 20, 2024

Галена заряза и бельото, хойка по официални събития без гащи (Снимки)

Изпълнителката хич не отразява хорското мнение

https://kliuki.net/bg-kliuki/galena-zaryaza-i-belyoto-hoyka-po-oficialni-sabitiya-bez-gashti-snimki/206558 Kliuki.net
Галена заряза и бельото, хойка по официални събития без гащи (Снимки)

И явно не се впечатлява особено, ако трябва да се пусне и без бикини. На светско събитие тя се осмели да се покаже с необичаен тоалет. Макар панталонът и “жилетката” ѝ да са доста елегантни, все пак по-впечатляваща се оказа долната част.

Галена заряза и бельото, хойка по официални събития без гащи (Снимки)

Черното “бижу” е снабдено с две големи пеперуди, плътно изрязани по тялото. Блестящи камъни пък покриват ръбовете, а от начина, по който е оформена дрехата, може да се заключи, че Галена е пропуснала бельото.

Галена заряза и бельото, хойка по официални събития без гащи (Снимки) - Снимка 2

Стандартните бикини или прашки няма как да бъдат облечени с подобен тоалет, тъй като ще се виждат и от два километра. Така най-подходящото обяснение в случая е, че певицата просто е останала без гащи. Официалният характер на събитието никак не я притеснява и ако дрехата заслужава някои жертви, защо не?

Галена заряза и бельото, хойка по официални събития без гащи (Снимки) - Снимка 3

Лятото е в разгара си и вероятно жежките страсти изискват и смели решения. Почитателите на изпълнителката също прекаляват със суперлативите по стайлинга ѝ, въпреки че като цяло визията ѝ е доста семпла. Макар често да си позволява неочаквани комбинации, този път Галена остава в рамките на добре познатото черно. Не забравя обаче и провокацията – с риск да вперим поглед в бельото ѝ или по-скоро в липсата му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Източник: hotnews.bg