април 28, 2024

Галин срази с признание: Кръшках на голямата си любов! (Певецът проговори за най-драматичните си мигове)

И в неговия живот не липсват драми

https://kliuki.net/bg-kliuki/galin-srazi-s-priznanie-krashkah-na-golyamata-si-lyubov-pevecat-progovori-za-nay-dramatichnite-si-migove/214581 Kliuki.net
Галин срази с признание: Кръшках на голямата си любов! (Певецът проговори за най-драматичните си мигове)

В предаването “Животът по действителен случай” изпълнителят открехна завесата към интимните си отношения. По думите му изневяварата е присъствала във връзките му, като дори не е подминала и голямата му любов. На практика двамата взаимно си кръшкали, защото си правели напук. Така явно и на него драмите не са му непознати, пък дори и да става дума за любовта от приказките.

Въпреки че не конкретизира за кого точно става дума, Галин споделя, че най-болезнената му раздяла датира от 2019 г. с някого от същия бранш, но който се изявявал в различен стил. Усилията на изпълнителя да крепи отношенията им удряли на камък и в крайна сметка се отказал да носи товара им.

За жалост, сложил край, но го възприел пагубно и изпаднал в сериозна дупка. Вярата в Бог му помогнала да се съхрани, четял и слушал молитви в Мрежата и ходел редовно пред “Александър Невски”. Там стоял с колата, молел се и гледал. Песента “Няма да ми мине” даже била сътворена точно за този случай и ако не друго, поне успя да се завърти по баровете сравнително успешно. Какви са отношенията му с въпросната тръпка днес, Галин не уточнява.

Източник: woman.bg