май 01, 2024

Галя от “София ден и нощ” с любовна приказка в Сицилия (Калина Кузманова и любимият ѝ се разписаха с годишнина по италиански – Снимки)

Блондинката празнува поредна година в отношенията си с любимия

https://kliuki.net/bg-kliuki/galya-ot-sofiya-den-i-nosht-s-lyubovna-prikazka-v-siciliya-kalina-kuzmanova-i-lyubimiyat-se-razpisaha-s-godishnina-po-italianski-snimki/221208 Kliuki.net
Галя от “София ден и нощ” с любовна приказка в Сицилия (Калина Кузманова и любимият ѝ се разписаха с годишнина по италиански – Снимки)

По този повод двамата явно са решили да си подарят неочаквана ваканция в Италия. По-голямата част от кадрите им са от Сицилия, която се слави с доста атрактивни местенца за отмора и нови впечатления.

В кратко видео, което Калина Кузманова сподели в Инстаграм, влюбените позират неколкократно и се целуват пред различни забележителности. Датата 08.04. за тях явно е специална и именно днес отбелязват годишнина.

Преди два дни пък започва ден 1 от изненадата, така че пътуването вероятно не е било съвсем очаквано. Има ли то по-дълбока цел, засега Галя от “София ден и нощ” не споделя.

Преди няколко месеца тя се сгоди за любимия си, като това се случи в столицата на любовта и романтиката – Париж. Айфеловата кула тогава стана свидетел на предложението за брак, а дали настоящото пътуване не е свързано със сватба, да речем, засега е мистерия.

Към днешна дата Калина Кузманова изглежда удовлетворена от живота си, радвайки се както на мъжа си, така и на сина си. Малкият вече поотрасна и често-често се появява в профила на майка си в Инстаграм. За кога родителите му планират сватба и по какъв начин ще се случи тя, предстои да видим.

Източник: Инстаграм