September 08, 2024

Гатьо “блесна” и с алергия (Пишман мачото се наду като нажилен от пчели – Снимки)

България май си има нов култов герой

https://kliuki.net/bg-kliuki/gatyo-blesna-i-s-alergiya-pishman-machoto-se-nadu-kato-nazhilen-ot-pcheli-snimki/209234 Kliuki.net
Гатьо “блесна” и с алергия (Пишман мачото се наду като нажилен от пчели – Снимки)

Гатьо се прочу покрай неволите си в “Игри на волята” и буквално за дни се превърна в образ, когото мнозинството хули и обижда. Вместо да се държи като мъжкар, той демонстрира доста женско поведение в някои свои изяви. Върхът на айсберга до момента се показа едва вчера, когато стана ясно, че пишман мачото е и алергичен. Неочакваните здравословни перипетии дойдоха след подвизите му при Амазонките на Дивата река. Условията в района не му понесоха и в крайна сметка той лъсна като нажилен от кошер пчели.

Гатьо “блесна” и с алергия (Пишман мачото се наду като нажилен от пчели – Снимки)

Проблемът вероятно е бил причинен от гъбите в гората, до които участникът се докоснал, събирайки дърва. Подутото му лице стресна останалите и с бързи реакции се отзова дори лекарски екип. Очаква се лекарствата да дадат своя резултат и много скоро отново да го видим в благоприличен външен вид.

Гатьо “блесна” и с алергия (Пишман мачото се наду като нажилен от пчели – Снимки) - Снимка 2

Така алергията бе поредното изпитание, което се стовари на главата на Гатьо. Плуването със спасителна жилетка сякш му навлече поредица от нови приключения. След като Мрежата закипя срещу пишман спортните му умения, задачите му в риалити формата му носят все по-неочаквани предизвикателства. Съотборниците му зяпнаха неподготвени за подобен развой, но слава богу, не се стигна до по-големи проблеми.

Източник: show.blitz.bg