април 30, 2024

Георги Иванов –Гонзо крие куп любовни афери (Най-голямата му любов обаче се оказа жена му Мариета)

С дебело любовно тефтерче може да се похвали Гонзо, името на видния плейбой редовно е свързвано с красавици

https://kliuki.net/bg-kliuki/georgi-ivanov-gonzo-krie-kup-lyubovni-aferi-nay-golyamata-mu-lyubov-obache-se-okaza-zhena-mu-marieta/220762 Kliuki.net
Георги Иванов –Гонзо крие куп любовни афери (Най-голямата му любов обаче се оказа жена му Мариета)

Легендарният левскар Георги Иванов – Гонзо крие не само дебела професионална биография, но й дебел тефтер, в който се пазят куп имена на мадами. През годините той е имал все  имидж на плейбой по когото са си падали не една или две нашенски красавици.

С жена си Мариета

Оказва се обаче, че съпругата му Мариета и до ден днешен е с него и е останала завинаги единствената му истинска любов.

С Мариета са семейство от много години. Брюнетката винаги се е крила от светлините на прожекторите, а в момента работи като учителка в частна забавачка в столицата.

С Гонзо се залюбват на млади години, той и тя по на 17. Малко след като стават законно семейство се появява и синът им Алекс. Който започва да гради футболна кариера като татко си, но бързо се отказва и я зарязва.

Футболната двойка са заедно вече повече от 25 години и са се разделяли неколкократно до сега, но не са се развеждали. Само, че бракът им почива на много компромиси особено от страна на Мариета.

Едно от изпитанията на брака им се оказава аферата на Гонзо с Цеци Красимирова Чаровната брюнетка и левскаря са двойка доста години, въпреки, че упорито криеха. Не веднъж са ставали жертва на папараци. Които са показвали как се целуват и прегръщат на интимна вечеря.  Двойката се познавала 20 години и към момента любовта е прераснала в голямо приятелство. Не случайно Цеци обяви, че лично поздравила Гонзо когато го избрали за шеф на БФС

Преди повече от десетина години името на Георги Иванов бе замесено и с друго момиче от лъскавите корици на списанията. Това е Светлана Гущерова, която в  момента е милионерша и половинка на Хрстияян Гущеров. Когото дари с 4 деца.По онова време не случайно й лепнаха прякора Гонзовица. Който тя носеше не без известна гордост.

Слухове се разнасят и за връзката на Гонзо с вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева. А 2 години по-късно името на Гонзо бе замесено в афера с чалгарката Джина Стоева.

Но в последно време Гонзо май се е кротнал при жена си  е станал съпруг за пример и често казва, че за него семейството играе роля на пристан, там са тия които най-много ме обичат и аз им връщам обичта!.

Източник:Ретро