април 27, 2024

Георги Валентинов насмете Златка: Знаех, че ми кръшка под носа! (Подробности)

В последните дни Райкова и бившият ѝ отново попаднаха в основата на медийното внимание

https://kliuki.net/bg-kliuki/georgi-valentinov-nasmete-zlatka-znaeh-che-mi-krashka-pod-nosa-podrobnosti/213290 Kliuki.net
Георги Валентинов насмете Златка: Знаех, че ми кръшка под носа! (Подробности)

И макар всичко между тях отдавна да е приключило, лошите спомени намериха начин да се завърнат. В специален подкаст Георги Валентинов сподели доста пикантни подробности от зле приключилата си връзка. По думите му той е усещал, че блондинката му изневерява и именно неискреността ѝ била причината да сложи край. Именно ММА боецът показал пътя на бившата си, 100% убеден, че го е закичила с рога. След почти месец приятел му се обадил, за да му каже, че Златка и Благо са засечени да тренират заедно.

Така или иначе Валентинов е сигурен, че връзката им е започнала още когато русокоската се е подвизавала с него. Подобно предателство той не можел да прости по никакъв начин и затова побързал да приключи отношенията им. В продължение на години Джизъса бе низвергнат и на практика мъжкото им приятелство замина в миналото. Едва в “Сървайвър”, когато всички камери бяха вперени в тях, двамата изненадващо уж си простиха. Доколко е възможно да се прости подобно нещо, е отделен въпрос. Изневярата с най-добрия приятел на гаджето е традиционна тема в лошите сценарии и обикновено не ражда нищо добро. Към днешна дата тримата участници в интригата стоят далеч един от друг, а палавата Златка дори успя да се омъжи за друг.

Източник: lupa.bg