October 18, 2024

Герасим Георгиев-Геро промяка след отслабването (Бившият жизнен дебеланко плаши с вида си – Снимки)

Актьорът се стопи, но отслабването му донесе куп здравословни проблеми

https://kliuki.net/bg-kliuki/gerasim-georgiev-gero-promyaka-sled-otslabvaneto-bivshiyat-zhiznen-debelanko-plashi-s-vida-si-snimki/232218 Kliuki.net
Герасим Георгиев-Геро промяка след отслабването (Бившият жизнен дебеланко плаши с вида си – Снимки)

Скоро актьорът, който се появи в предаване по телевизията и втрещи зрителите с немощния си вид. Те забелязаха, че няма и след от предишния чаровен дебеланко.

Сле операцията за смаляване на стомаха, която бе извършена в Турция, актьорът обаче бил изненадан от страничните ефекти на лечението си. Наистина стопил много килограми, но и вече не може да приема достатъчно храна. Особено ако е поел течност преди това не може да яде сос, или трябва всичко да се пасира. Ако не първо трябва да изяде соса, а после парчетата храна и то не веднага, а след час.

Количеството с храна, което може да хапне е само колкото една  чашка за кафе. Но не това са единствените болежки, а има куп други проблеми. Излишната кожа по тялото му виси и се протрива, За това му предстои още няколко операции за отстраняване на излишната кожа.

Фактът, че не хапва достатъчно се е отразило и на лицето на актьора. Който изглежда с изпито лице и жълто лице. Освен това са се появили и грозни пигментни петна, а негова фенка е категорична, че сега на вид изглежда болнав.

„Къде отиде оня сладкодумен дебеланко, на кого бе нужно да разваля предишния си вид?”, питатат се хората които смятат, че слабият Геро сега е доста по тъжен.

Да не забравим да споменем и проблема му със зъбите. Които след рязката загуба на тегло са до един развалени. На Геро ще са му нужни да си прави мостове и протези. За да може поне нормално да приема храна.

Източник:Ретро