September 16, 2024

Гери Дончева стана мама за втори път на момченце (Красавицата успя да скрие втората си бременност – Снимки)

Успешната тв звезда и ПР е гушнала второ дете

https://kliuki.net/bg-kliuki/geri-doncheva-stana-mama-za-vtori-pat-na-momchence-krasavicata-uspya-da-skrie-vtorata-si-bremennost-snimki/229784 Kliuki.net
Гери Дончева стана мама за втори път на момченце (Красавицата успя да скрие втората си бременност – Снимки)

Гордата мама вече на 2 деца сама се похвали, че е дала живот на второ чедо. Момченцето се кзва Александър и се е родил с перфектните мерки за пола си – 3900 г и 53 см. Появил се е на бял свят на 5 септември в 19.21 ч привечер в болница Шейново.

Гери Дончева не може да опише с думи колко са щастливи със съпруга й Емил Янков. С който са родители и на по-голямо момченце, което се казва Маги.Малката също е много радостна, особено от факта, че вече е кака.

Най- интересното в случая е как Гери успя да  запази в тайна втората си бременност и никой не разбра, че семейството чака второ дете. Така, че когато обяви, че е станала майка за втори път сюрпризът бе огромен и изненадващ.

Красавицата, която в последно време е отдадена изцяло на семейството си и  не пропусна да изкаже сърдечните си благодарности на целия лекарски екип. Който се погрижил да посрещне момченцето й. Като й съдействал да замрази стволови клетки, които се съхраняват в друга клиника.

Честито на щастливото семейство за новото попълнение!

Източник:Хотнюз