май 19, 2024

Гери-Никол пъчи дупарата в баровското си жилище (Певицата се шири в лукс и уж модерен интериор – Видео)

Гери-Никол успя да се покаже от луксозното си жилище

https://kliuki.net/bg-kliuki/geri-nikol-pachi-duparata-v-barovskoto-si-zhilishte-pevicata-se-shiri-v-luks-i-uzh-moderen-interior-video/200758 Kliuki.net
Гери-Никол пъчи дупарата в баровското си жилище (Певицата се шири в лукс и уж модерен интериор – Видео)

В клип, публикуван в мрежата, певицата упорито пъчи огромните си задни части пред огледалото. Телефонът ѝ, разбира се, е включен на запис и ако не вперим очи в дупарата ѝ, значи сме си сбъркали професията. Впечатление обаче направи интериорът, от който се пусна изпълнителката. Явно това е прословутото жилище на Гери-Никол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Съдейки по пространството, тя умее да живее нашироко. Огромният апартамент не блести с някакви особени подобрения, но все пак трябва да мине за модерен. Самата изпълнителка се наслаждава на показаното и предвид огромното ѝ самочувствие е изключително доволна от себе си. За нея по-интересна е дупарата, а за любопитните – жилището, в което се подвизава русокоската.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Огромното пространство изглежда не особено обитавано или поне не демонстрира безпорядъка на ежедневието, който повечето хора имат в домовете си. Доколко Гери-Никол се задържа в луксозния апартамент, е друг въпрос. Все пак певицата явно държи на модерното и най-вече на възможността да го покаже на феновете си. Още с появата ѝ в публичното пространство стана ясно, че разполага с доста големи възможности. Луксът и излишеството на практика не са ѝ чужди, а каква по-голяма реклама от това да ги покажеш и от дома си. И макар баровското жилище да претендира за разкош, все пак изглежда леко семпло на фона на гъзарските клипове, показвани от собственичката му.

Източник: vbox7.com