април 28, 2024

Гери-Никол съвсем полудя (Певицата мята дупарата на 4 крака в дива оргия – Снимки)

Тийнсеназацията направи разногледи мъже в Германия със скандална изцепка в нощен клуб

https://kliuki.net/bg-kliuki/geri-nikol-savsem-poludya-pevicata-myata-duparata-na-4-kraka-v-diva-orgiya-snimki/198891 Kliuki.net
Гери-Никол съвсем полудя (Певицата мята дупарата  на 4 крака в дива оргия – Снимки)

Гери-Никол напоследък съвсем се разпаса. Певицата не си поплюва и на участията й не минава без скандали. Тя успя да предизвика небивал интерес съм себе си, и то не къде, а в Германия. В заведението където имаше участие германците направо полудяха по нея.

Младата певица, която се бе изкефила максимално в един момент падна на 4 крака на сцената и започна да мята емблематичната си дупара в предизвикателни еротични пози сред купища салфетки и пред погледите на екзалтираните мъже покрай нея. Явно в Германия мъжкият пол не е ставал свидетел на подобни оргии в  техен клуб.

Гери-Никол съвсем полудя (Певицата мята дупарата  на 4 крака в дива оргия – Снимки)

Гери-Никол съвсем полудя (Певицата мята дупарата  на 4 крака в дива оргия – Снимки) - Снимка 2

Те не знаят, че подобни сеири са запазената марка на Гери и направо подивяха  по нея. За съжаление в България тези номера омръзнаха на публиката, особено след като фолкаджийката Ария се конкурира с Герито и залага на такова циркаджийско ;поведение на сцената, за което  вече сме писали и то не един или два пъти.

Гери-Никол съвсем полудя (Певицата мята дупарата  на 4 крака в дива оргия – Снимки) - Снимка 3

Варненската певица продължи да се мята през цялото време, а това много допадна на германците, изпаднали в еуфория. Толкова им хареса, че не спряха да искат още и  още, а някои дори се опитаха да обарат с ръце сексапилната изпълнителка.