май 09, 2024

Гери-Никол се напомпа с по 650 кубика на бомба (Певицата гъне телеса в Дубай – Снимки)

Натоканата Гери-Никол май се е обзавела с нови “приятелки”

https://kliuki.net/bg-kliuki/geri-nikol-se-napompa-s-po-650-kubika-na-bomba-pevicata-gane-telesa-v-dubay-snimki/202878 Kliuki.net
Гери-Никол се напомпа с по 650 кубика на бомба (Певицата гъне телеса в Дубай – Снимки)

В началото на кариерата си изпълнителката не блестеше с особено визия, макар и да вадеше мощен глас. Впоследствие тя доста се ошлайфа и дори изригна със силиконови импланти. Материалът обаче май е поостарял, защото на негово място като че ли има нови, по-завидни кубици. От 350 кубика във всяка от даденостите си Гери-Никол е скочила на 650 и вече е горда собственичка на още по-модерен бюст.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Кадрите от последната ѝ екскурзия пък са добър начин да ни покаже придобивките си. Блондинката гъне тяло насред Дубай и за ужас на местните, е тотално разголена. Заигравките ѝ с фотошопа си личат за пореден път и доста от феновете ѝ моментално я разконспирираха. И докато те ѝ се подиграват с обработката на снимките, други я зачекнаха за доста белите зъби.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Модата в тези среди вече е ясна – колкото по-бели, толкова по-добре. До момента Джизъса е рекордьор по стряскаща усмивка, но както е тръгнало, скоро и Гери-Никол може да му прави компания. Певицата не е сред най-хрисимите в бранша и непрестанно влага средства във визията си. Русата ѝ грива, мощният бюст, както и набухвателите по лицето направо си я категоризират като колежка на кака ѝ Джулиана Гани.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Източник: show.blitz.bg