October 05, 2024

Гери-Никол скърца със зъби! Бившият ѝ забърса атрактивна докторка, разхожда я с тузарско порше (Снимки)

Дани Илиев не страда много след раздялата си с певицата

https://kliuki.net/bg-kliuki/geri-nikol-skarca-sas-zabi-bivshiyat-zabarsa-atraktivna-doktorka-razhozhda-ya-s-tuzarsko-porshe-snimki/226211 Kliuki.net
Гери-Никол скърца със зъби! Бившият ѝ забърса атрактивна докторка, разхожда я с тузарско порше (Снимки)

Днес той е прясно загаджен с красива докторка, която се вихри в сферата на естетичната медицина и стоматология. Д-р Рима Соми е родом от Самоков, но образованието си получава в Германия.

Зад гърба си крие редица сертификати от обучения за работа с дермални филъри и ботокс и дори участва в различни конгреси по специалността си. Наред с дипломите младата докторка се отличава и с атрактивна визия, което безспорно е привлякло вниманието на Дани Илиев.

ММА боецът цени женската красота и в тефтерчето му с имена присъстват все натокани дами. С новата му половинка са заедно от няколко месеца и дори живеят под един покрив.

На всичкото отгоре бившият на Гери-Никол не пести средства, за да глези актуалната си любима, ако това дори включва разходки с тузарско порше.

И докато д-р Рима Соми е на гребена на любовта с Дани Илиев, Гери-Никол се кипри на соло снимки по света и у нас. Нещата между нея и ММА боеца не потръгнаха и всеки пое по пътя си.

За любовния ѝ живот обикновено се появява по някоя кратковременна информация, но след време връзките ѝ сякаш приключват изневиделица.

Източник: lupa.bg, bgdnes.bg