май 21, 2024

Глад или поза? Мария се вихри в Монте Карло, щрака се пред отрупани трапези (Снимки)

Лятото е време за активно пътуване и певицата добре знае това

https://kliuki.net/bg-kliuki/glad-ili-poza-mariya-se-vihri-v-monte-karlo-shtraka-se-pred-otrupani-trapezi-snimki/207884 Kliuki.net
Глад или поза? Мария се вихри в Монте Карло, щрака се пред отрупани трапези (Снимки)

Кадрите ѝ от летния сезон включват както българското Черноморие, така и красотите по чужбина. Поредната ѝ дестинация този път е Монте Карло, откъдето и не пропусна да се покаже. Наконтена в лежерно спортно рокле, Мария се кипри пред отрупана с леки ястия масичка и доволно се наслаждава на кафето си. Храната обаче предизвика редица коментари по вечната напоследък тема за килограмите ѝ.

Всеизвестно е, че изпълнителката отслабна значително, макар и да не навлиза в подробности защо точно се е случило това. Напук на крехките си крака и ръце поне според снимките фолкаджийката сякаш не спира да се тъпче. Бдителна фенка отбелязва, че така постъпват анорексичките – те демонстрират колко много ядат, а всъщност са неподозирано слаби.

Какво се крие зад желанието на Мария да снима храната си, не се знае. Последните месеци бяха доста екстремни за нея, предвид скандалите, които имаше с Мирослав, и като че ли отслабна още повече. Слабото ѝ тяло неведнъж е било обект на интерес и мнозина свързваха отслабването ѝ както с инжекциите за деабетици, така и с прекомерния стрес във връзката ѝ. За момента отношенията ѝ с Миро изглеждат в равновесие, но така беше и преди цирка, който спретнаха пред обществото.