октомври 01, 2023

Глад ли? Мария Обрейкова влязла в „Сървайвър” 53 кила, излязла 66 (Вижте откровенията на пищното блонди - Снимки)

Спряганата за гадже на Джизъса отговори на въпроси на феновете си

https://kliuki.net/bg-kliuki/glad-li-mariya-obreykova-vlyazla-v-sarvayvar-53-kila-izlyazla-66-vizhte-otkroveniyata-na-pishtnoto-blondi-snimki/203863 Kliuki.net
Глад ли? Мария Обрейкова влязла в „Сървайвър” 53 кила, излязла 66 (Вижте откровенията на  пищното блонди - Снимки)

Мария Обрейкова сподели с почитателите си, че преди приключенското шоу била едва 53 кила. Феновете на пищното блонди недоумяват как така в „Сървайвър” може да се ошишкаш при тежките битки, на които бяха подложени всички участващи.  И то при положение, че ти се полага само една малка купичка с ориз.

Карловската хубавица изкара почти до края на шоуто като преди тежала едва 53 кила, а се завърна цели 66. Явно няма как да се е ошишкала през онова време докато лежа в луксозния хотел и чакаше края на формата.

И друг мит направо рухна  след разговора на Обрейкова с феновете. Мария призна още, че далеч преди „Сървайвър” всичките участници са се познавали.

Тя била повече от сигурна, че един ден ще участва  именно в това шоу и нито за миг не се замислила дали да се запише. Мария обаче бе категорична, ще отговори само на някои от въпросите. Не се съмняваме, че е имало и такива които я питат има ли връзка с Джиизъса. Който  стана победител. На нито един от тях Обрейкова не отговори , нито пък си позволи да коментира.